WELKOM bij Muziekschool Nijkerk!

Privéles al vanaf € 34,- per maand!

Laagdrempelige instapcursussen

Muziek 4 Kids: De leukste kennismakingscursus met muziek!

Instromen is het hele jaar mogelijk!

Geef je op voor bandles! (€19 per maand)

Instromen is het hele jaar mogelijk!

3x per jaar feestelijke Jamsessie!

Combineer meerdere instrumenten met Combiles!

Privéles al vanaf € 34,- per maand!

Zangles

Je houdt ontzettend van zingen maar daar houdt het dan ook op… óf je zingt al best een aardig deuntje maar loopt telkens tegen dezelfde dingen aan. Zangles is gericht op het ontdekken van de mogelijkheden van je eigen stem. Door praktische tips en antwoorden op de vraag ‘wat gebeurt er precies als ik dit wil of doe‘ vergroot je het plezier in zingen!

In de zangles sta jij, als vocalist, centraal. Tijdens zangles ga je aan de slag met verschillende vormen van techniek zoals ademhaling, ademsteun, articulatie, uitspraak, bereik, juist gebruik van spieren en microfoontechniek. Ook is er aandacht voor expressie, tekstinterpretatie, podiumpresentatie en zelfvertrouwen. Onze zangdocenten zijn bekend met verschillende methodes waaronder EVT en CVT.

Liedkeuze
Dit alles wordt toegepast tijdens het zingen van verschillende nummers die passen bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl. Wij zijn thuis in uiteenlopende stijlen, zoals pop, rock, soul, opwekking en Hillsong etc.

Optreden tijdens een jamsessie
Muziekschool Nijkerk organiseert 3 keer per jaar een Jamsessie. Je kan hier samen met een live-band optreden!

Songwriting
Wil jij jezelf ontwikkelen als singer-songwriter en je eigen liedjes schrijven/verbeteren? Onze zangdocent Silja is ook geschoold in songwriting en helpt je hier graag in verder!

Meer informatie? Klik hier.

——————————————————————————————-

Combi-les
De ene week zangles en de andere week een ander instrument? Dat is mogelijk. Wij noemen dat ‘combi-les’. Hiervoor geldt het wekelijkse lestarief.

Zangles Nijkerk Putten Voorthuizen Hoevelaken Vathorst Nijkerkerveen

Docent:
Zang

Afgestudeerd aan:
Nederlandse Pop Academie Utrecht

Lesmethode:
CVT (Complete Vocal Technique)

Zangles Nijkerk Putten Voorthuizen Hoevelaken Vathorst Nijkerkerveen

Docent:
Zang
Songwriting

Afgestudeerd aan:
Conservatorium Artez Zwolle

Zangles ✓ Vanaf €19,- per maand ✓ Snel resultaat ✓ Ook voor les in songwriting ✓ Goed bereikbaar vanuit Nijkerk Hoevelaken Putten Nijkerkerveen Vathorst en Zwartebroek.