WELKOM bij Muziekschool Nijkerk!

Privéles al vanaf € 34,- per maand!

Laagdrempelige instapcursussen

Muziek 4 Kids: De leukste kennismakingscursus met muziek!

Instromen is het hele jaar mogelijk!

Geef je op voor bandles! (€19 per maand)

Instromen is het hele jaar mogelijk!

3x per jaar feestelijke Jamsessie!

Combineer meerdere instrumenten met Combiles!

Privéles al vanaf € 34,- per maand!

Zangles

In de zangles sta jij, als vocalist, centraal. Tijdens zangles ga je aan de slag met verschillende vormen van techniek zoals ademhaling, ademsteun, articulatie, uitspraak, bereik, juist gebruik van spieren en microfoontechniek. Ook is er aandacht voor expressie, tekstinterpretatie, podiumpresentatie en zelfvertrouwen. Onze zangcoaches zijn bekend met verschillende methodes waaronder EVT en CVT.

Liedkeuze
Dit alles wordt toegepast tijdens het zingen van verschillende nummers die passen bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl. Wij zijn thuis in de zogenaamde lichte muziek, dit zijn stijlen zoals: pop, rock, soul etc. Ook Opwekking en Hillsong zijn ons bekend.

Optreden tijdens een jamsessie
Muziekschool Nijkerk organiseert 3 keer per jaar een Jamsessie. Je kan hier samen met een live-band optreden!

Meer informatie? Klik hier.

——————————————————————————————-

Combi-les
De ene week zangles en de andere week een ander instrument? Dat is mogelijk. Wij noemen dat ‘combi-les’. Hiervoor geldt het wekelijkse lestarief.

Zangles Nijkerk Putten Voorthuizen Hoevelaken Vathorst Nijkerkerveen Zangles Nijkerk Putten Voorthuizen Hoevelaken Vathorst Nijkerkerveen
Zangles Nijkerk Putten Voorthuizen Hoevelaken Vathorst Nijkerkerveen

Zangles ✓ Vanaf €19,- per maand ✓ Snel resultaat ✓ Goed bereikbaar vanuit Nijkerk Hoevelaken Putten Nijkerkerveen Vathorst en Zwartebroek.